Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

zt.20minut.ua

Понеділок, 12 січня 2015, 11:04

На Львівщині відновили електропостачання до всіх населених пунктів

Станом на 12 січня електропостачання відновлено в усіх населених пунктах Львівщини, котрі були знеструмлені через негоду.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Основні роботи з відновлення електропостачання аварійні бригади ПАТ «Львівобленерго» завершили до 16:00 год. 11 січня, за винятком населених пунктів у Городоцькому районі та двох вулиць у смт. Брюховичі, електропостачання яких відновлено о 23:00 год. 11 січня та о 02:00 год. 12 січня відповідно», - розповів О.Титаренко.

Нагадаємо, вночі з 10 на 11 січня, вранці та вдень 11 січня внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру 15-20 м/с, в окремих районах до 23 м/с) без електропостачання залишилось 37 населених пунктів (25 повністю, 12 частково) у 8 районах області та 1 місті обласного значення. Знеструмленими були населені пункти у Мостиському, Пустомитівському, Стрийському, Сокальському, Золочівському, Турківському, Городоцькому, Жовківському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.