Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

фк карпати

anime-foto.ucoz.com

Понеділок, 12 січня 2015, 17:25

У ФК "Карпати" закінчилася відпустка

фк карпати

Сьогодні «Карпати» вийшли з відпустки і почали підготовку до весняної частини чемпіонату, а в четвер, 15 січня, вирушать у Туреччину на збори.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Карпати».

Львівські «Карпати» вийшли з відпустки і почали підготовку до весняної частини чемпіонату. Наразі тренування у «левів» не заплановані – поки що команда проходить медогляд та тестування. Щодо кадрових подій, то як уже повідомлялося, команду залишив Ярослав Мартинюк. Натомість у словенського захисника Ґреґора Балажіца 31 грудня 2014 року закінчився термін дії контракту.

Нагадаємо, що в четвер, 15 січня, «зелено-білі» вирушають на збори до Туреччини. На першому етапі підготовки команда Ігоря Йовічевіча проведе три матчі. У п’ятницю, 23-го січня, «зелено-білі» зіграють проти РНК «Спліт» з Хорватії. У понеділок, 26-го січня, «Карпати» зіграють проти польського клубу «Гурнік» (Забже). Завершать збори карпатівці у суботу, 31-го січня, матчем проти команди «Адміра Ваккер» з Медлінга, однієї з найтитулованіших в Австрії.

Традиційно, на середземноморське узбережжя вирушать одразу три «зелено-білі» команди, причому в усіх футболістів будуть однакові якісні умови – житимуть «леви» у п’ятизірковому готелі Starlight, що в Манавґаті, а тренуватимуться на полях, що розташовані на території готелю. Одне з них належатиме виключно головній команді.

Перша команда «Карпат» проведе у Туреччині два збори. На перший підопічні Ігоря Йовічевіча вирушать 15 січня, а до Львова на короткий відпочинок повернуться 1 лютого. Другий збір триватиме з 5 по 17 лютого.

Щодо молодіжної команди «Карпат», то дублери вирушать до Туреччини 3 лютого і тренуватимуться там до 17-го числа. На команду Романа Зуба чекатиме 4 спаринги. Нарешті, підопічні Андрія Тлумака, юніорська команда «левів», тренуватиметься в Манавґаті із 10 до 26 лютого. За цей час клубні вихованці планують провести 5 товариських матчів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.