Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міська рада

Четвер, 15 січня 2015, 14:16

Львівська міська рада зранку не затвердила бюджет 2015

Львівська міська рада

Львівська міська рада не затвердила бюджет Львова 2015 через відсутність кворуму депутатів. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Від початку засідання у залі зібралось лише 39 депутатів, більшість депутатів від "Свободи" в сесійній залі також була відсутня.

Цієї кількості було недостатньо, аби затвердити бюджет Львова 2015.

Через це було прийняте рішення зробити перерву в півгодини та ще раз зателефонувати народним обранцям.

Натомість, через 45 хвилин кількість присутніх депутатів скоротилася з 39 до 32.

"Цьогоріч кошти на освіту і медицину – це окрема субвенція, а ми зможемо її отримати лише тоді, коли проголосуємо наш міський бюджет. Люди отримували зарплату ще в грудні, у січні ж коштів вони не отримали. Сьогодні вже 15 число. Тому мене в першу чергу хвилює можливість якнайшвидше виплатити зарплату нашим вчителям та медикам. Кошти є на рахунку. Для цього треба банально проголосувати. Тому я б зараз проводив сесію, після обіду, завтра вранці. Будемо зараз проводити дискусію, переконувати депутатів, щоб здоровий глузд до них повернувся. Це ж тисячі людей. Це ж найбільш незахищені категорії. Не заплатити їм зарплату – це гріх, це підло", – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про міський бюджет м. Львова на 2015 рік". Сьогодні це питання виносилось на розгляд "бюджетної" сесії Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.