Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

cs10810.vk.com

Середа, 20 червня 2012, 12:46

За минулу добу втопилося двоє людей

Вчора, 18 червня, увечері до оперативно-диспетчерської служби надійшли повідомлення, про те, що втопилося дві особи. Про це повідомляє прес-служба ГТУ МНС України у Львівській області.

Близько 21:00 в с. Задорожне Миколаївського району на о. Байкал втопився мешканець 1994 року народження. 19 червня о 08:43 працівниками Львівської центральної рятувальної водолазної служби тіло загиблого піднято на поверхню.

Ще один випадок трапився близько 22:30 у ставку на хуторі Висівка с. Арламова Воля Мостиського району. Того дня потонув 40-річний місцевий мешканець. 19 червня о 12:50 працівниками Львівської центральної рятувальної водолазної служби тіло загиблого знайдено та піднято на поверхню.

Нагадаємо, це вже не перші випадки утоплення на Львівщині, так 29 травня в озері «Борисівка» в м. Новояворівську Яворівського району знайшли тіло невідомої особи чоловічої статі та в с. Муроване Пустомитівського району в місцевому водоймищі.

Також подібні випадки трапилися в с. Куликів Жовківського району у пожежній водоймі ТзОВ «Агротехсервіс» виявлено тіло місцевого жителя та в озері «Кругле» під час риболовлі на гумовому човні втопився мешканець м. Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.