У Львові пройде захід «Покальчук Tribute»

Понеділок, 19 січня 2015, 16:34

23 січня у Львові відбудеться літературний вечір та відкриття меморіальної таблиці пам'яті українського письменника, перекладача, науковця та музиканта Юрка Покальчука.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

23 січня з 16:00 до 21:00 години мистецьке об'єднання “Дзига” та ГО “Project #1” проводять літературний вечір та відкриття меморіальної таблиці пам'яті українського письменника, перекладача, науковця та музиканта Юрка Покальчука.

Захід почнеться з відкриття меморіальної таблиці на вул. Друкарській, 10 о 16:00 та продовжиться в Квартирі 35, що на вул. Вірменська, 35.

На літературному вечорі відбудеться читання уривків прози та поезії Ю. Покальчука участь у яких візьмуть: Віктор Неборак, Юрко Іздрик, Гаська Шиян, виступатимуть молоді львівські поети та письменники, гостям покажуть короткометражні відео Ю.Покальчука, а також слайд-шоу його світлин.

За словами організаторів, серед запрошених є такі відомі українському та львівському читачу особистості, як Віктор Неборак, Юрко Іздрик, Юрко Кучерявий, Галина Шиян, Олег «Джон» Сук, Роман Лапуда, члени мистецького об'єднання «Дзига» та інші.

Мітки: Дзиґа, література, меморіальна таблиця