Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ps4

lp-digital.ru

Середа, 21 січня 2015, 16:40

Митники затримали партію сучаних гаджетів у пункті пропуску "Шегині-Медика"

ps4

Сьогодні у міжнародному автомобільному пункті пропуску "Шегині-Медика" працівники Львівської митниці ДФС затримали партію незадекларованих сучасних мобільних телефонів, планшетів та ігрових приставок, які українець перевозив з Республіки Польща.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Сьогодні, 21 січня, у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Шегині-Медика» (Львівська обл.) працівники Львівської митниці ДФС затримали партію сучасних мобільних телефонів, планшетів та ігрових приставок, які гр. України перевозив з Республіки Польща та приховав від митного контролю.

"Попри те, що для перетину кордону водій обрав «зелений коридор», у митників виникла підозра щодо наявності в нього прихованих товарів. Транспортний засіб було скеровано на оглядовий майданчик, де в салоні були виявлені такі товари: 3 ігрові приставки Sony PlayStation 4, 7 мобільних телефонів IPhone 6, 3 планшетних комп’ютери IPAD. Частина з них були приховані у конструктивних порожнинах автомобіля.
За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Товар вилучено до рішення суду", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.