Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура

lvivcenter.org

Четвер, 22 січня 2015, 15:56

Прокуратура повернула земельну ділянку у власність громади Брюхович

прокуратура

Апеляційний суд Львівської області задовільнив апеляційну скаргу прокуратури Львівської області та постановив повернути у власність громади смт. Брюховичі земельну ділянку, площею 0,1 га.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Апеляційним судом Львівської області задоволено апеляційну скаргу прокуратури Львівської області та постановлено повернути у власність громади смт. Брюховичі земельну ділянку, площею 0,1 га, яка була незаконно відчужена на користь фізичної особи на підставі підробленого рішення Брюховицької селищної ради.

Зазначимо, що вказана справа за позовом прокуратури про витребування цієї землі з незаконного володіння розглядалась судами кількох інстанцій, у тому числі, Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ, яким скасовано попередні рішення судів та скеровано матеріали на новий розгляд.

"Таким чином, 16 січня завдяки послідовній та наполегливій позиції прокуратури області порушені інтереси громади відновлено: Державний акт на право власності на згадану земельну ділянку за фізичною особою визнано недійсним та скасовано.

Водночас, триває кримінальне провадження за фактом підробки рішення Брюховицької селищної ради щодо відчуження земель", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 січня невідомі підпалили машину батька активістки Юлії Лацик, яка виступає проти незаконного будівництва у Брюховичах, та отруїли його собоку, а підозрюваних у минулух нападах на активістку досі немає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.