Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лавочне

lvivnews.info

Понеділок, 26 січня 2015, 11:13

На Львівщині з рейок зійшли 10 вагонів вантажного поїзда

лавочне

Вчора, 25 січня, на виїзді зі станції Лавочне Сколівського району на затяжному повороті, на швидкості 38 км/год зійшли з рейок 10 вагонів вантажного поїзда.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

"За інформацією чергового Дирекції Львівської залізниці 25 січня о 06:35 год. на виїзді зі ст. Лавочне Сколівського району (1,5 км. від станції в бік станції Чоп) у вантажного потягу № 1609 у складі 48 вагонів, який рухався зі станції Вечірній Кут Дніпровської залізниці до станції Чоп Львівської залізниці, на затяжному повороті, на швидкості 38 км/год зійшли з рейок 10 вагонів ( з 7 по 16: один вагон ліг на бік, дев’ять – склалися гармошкою) з залізною рудою. Пошкоджено близько 130 м залізничної колії та 1 опору контактної мережі. Потерпілих немає. Внаслідок аварії рух потягів по ст. Лавочне тимчасово припинено (рух здійснюється в об’їзд через станції Дрогобич, Самбір). Для ліквідації аварії на місці події працюють три відбудовчих потяги зі станцій Стрий, Львів та Мукачеве та близько 170 працівників Укрзалізниці. На місці події працювали відповідні силові структури та оперативна група обласної комісії з питань ТЕБ і НС. Причини події з’ясовуються. Ситуація контрольована.

Станом на 06:00 год. 26 січня поставлено на рейки та переміщені до ст. Лавочне – 2 (два) вагони, до ст. Бескид – 5 (пять) вагонів. Залишається перемістити 3 (три) вагони. Роботи по переміщенню вагонів продовжуються. Паралельно проводяться роботи по відновленню колії та опори контактної мережі. Орієнтовний час звільнення колії від вагонів – 09.30 год., відновлення руху потягів – 10:00 год. 26 січня", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.