Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вугілля

regionews.ua

Понеділок, 26 січня 2015, 13:22

Шахтарі ДП "Львіввугілля" отримали зарплату за листопад минулого року

вугілля

Шахтарям ДП «Львіввугілля» погасили заборгованість з виплати за листопад заробітної плати. 

Про це повідомив начальник управління паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Земомислав Новікевич, передає прес-служба Львівської ОДА.

Він зазначив, що за результатами звернень ОДА та перемовин з керівництвом Міненерговугілля 30 грудня ДП «Львіввугілля» отримало для виплати заробітної плати 22 млн.грн. від реалізації вугілля (кошти ДП «Вугілля України»), а також 22,9 млн.грн. коштів державної фінансової підтримки від Міненерговугілля.

Окрім цього, з 12 до 19 січня цього року одержано від ДП «Вугілля України» 30 млн.грн., з 22 до 23 січня – 20,3 млн.грн.

Завдяки цим коштам, погашено залишок заборгованості з виплати заробітної плати за жовтень 2014 року в сумі 6,1 млн. грн., а також повністю виплачено заробітну плату за листопад 2014 року.

Нагадаємо, ДП «Львіввугілля» очікувало отримати для виплати заробітної плати 22,9 млн.грн. коштів державної фінансової підтримки від Міненерговугілля та 22 млн.грн. від реалізації вугілля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.