Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

протасов черепін

ewrc-results.com

Понеділок, 26 січня 2015, 17:05

Юрій Протасов фінішував 16-им у абсолюті на ралі Монте-Карло

протасов черепін

Український екіпаж команди D-max фінішував на 16-ій позиції генеральної класифікації першого етапу Чемпіонату світу з ралі.

Цього року Юрій Протасов стартував на автомобілі Citroen DS3 WRC.

Перші СД стартували у четвер. На першій спецділянці Протасов програв лідеру понад хвилину, показавши 19-й результат. На другій СД українець добрався фінішу 16-им. Ці ділянки гонщики долали у темну пору доби.

П'ятничні секції невдало склалися для українців – спочатку Юрій Протасов з Павлом Черепіним пробили колесо та втратили 3 хвилини. На наступній СД екіпаж злетів з траси і також втратив на цьому час.

В суботу український екіпаж відправився на допи, посідаючи 25-у позицію абсолюту. До кінця дня Протасов піднявся на 18-е місце. В неділю екіпаж відіграв ще 2 позиції, незважаючи на проблеми з коробкою передач.

Останні спецділянки першого етапу WRC екіпаж доїжджав без першої, другої та третьої передачі.

В підсумку ралі, Юрій Протасов та Павло Черепін посіли 16 місце. Відставання від переможця етапу становило 16 хвилин.

На цьому етапі переміг Sébastien Ogier на Volkswagen.

Нагадаємо, минулого року український екіпаж на автомобілі слабшої підготовки показав десятий результат у абсолютному заліку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.