Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

глінки, 12

uanews.lviv.ua

Понеділок, 26 січня 2015, 17:51

Президентську резиденцію у Львові продадуть на аукціоні зі стартовою ціною понад 28 млн грн

глінки, 12

Адміністративна будівля за адресою вул. Глінки, 12 виставлена на продаж 25 лютого 2015 року. Початкова вартість продажу об'єкта, площею 489,9 кв.м. становить 28 932 000 млн грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Резиденція на вул. Глінки у Львові офіційно призначена для «тимчасового проживання перших осiб України та iнших держав, членiв офiцiйних делегацiй, якi перебувають з вiзитом у Львiвськiй областi». Щороку на утримання будівлі з бюджету Львівської області виділяли орієнтовно 150-170 тис. грн, однак за призначенням резиденція фактично не використовується. Тому Львівська облрада, на балансі якої перебуває резиденція, має намір продати її на аукціоні.

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик сподівається, що подальше цільове використання цього будинку не буде суперечити розвитку міста, заважати інтересам навколишніх вулиць та тих людей, які проживають на прилеглих територіях.

Також Качмарик пояснив, куди скерують кошти, виручені від продажу об'єкта: «Це буде джерело формування бюджету розвитку у Львівській області. Частина ресурсів вже прописано на енергозбереження в бюджетній сфері, адже сьогодні це актуальне питання, яке потребує швидкого вирішення».

Кінцевий термін прийняття заяв на участь в аукціоні - 20 лютого 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.