Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

олег синютка

Вівторок, 27 січня 2015, 16:56

Олег Синютка затвердив склад оперативного штабу Львівщині

олег синютка

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про створення оперативний штаб для координації роботи з питань забезпечення безпеки громадян і захисту найважливіших об’єктів інфраструктури області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Яценюка А.П., наданого під час проведення 23 січня 2015 року з головами обласних та Київської міської державних адміністрацій селекторної наради з питань забезпечення безпеки громадян та захисту найважливіших об’єктів інфраструктури, з метою здійснення координації роботи:

1. Утворити оперативний штаб для координації роботи з питань забезпечення безпеки громадян і захисту найважливіших об’єктів інфраструктури області (надалі – оперативний штаб) у складі згідно з додатком.

2. Оперативному штабу:

2.1. Забезпечити збір, обробку інформації про обстановку в області та реалізацію заходів, спрямованих на попередження і протидію можливим загрозам для здоров’я громадян та найважливіших об’єктів інфраструктури області.

2.2. Здійснювати координацію діяльності територіальних підрозділів правоохоронних органів, органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання щодо захисту найважливіших об’єктів інфраструктури області, попередження виникнення надзвичайних ситуацій, терористичних загроз та недопущення підвищення рівня злочинності.

3. Головам районних державних адміністрацій, міським головам міст обласного значення створити відповідні районні (міські) оперативні штаби для координації роботи з питань забезпечення безпеки громадян і захисту найважливіших об’єктів інфраструктури адміністративних територій.

4. Головам районних державних адміністрацій, міським головам міст обласного значення, керівникам територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади забезпечити відповідно до повноважень інформування оперативного штабу про обстановку та проблемні питання, які виникають на адміністративних територіях та на підприємствах, в установах і організаціях підпорядкованої галузі економіки (управління).

5. Засідання оперативного штабу проводити щоденно.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

У склад штабу увійдуть: Олег Синютка голова Львівської обласної державної адміністрації, керівник оперативного штабу, Харчук Володимир заступник голови обласної державної адміністрації, заступник керівника оперативного штабу, Курус Микола начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи апарату обласної державної адміністрації, секретар оперативного штабу, Аллеров Юрій начальник управління Західного територіального об’єднання Національної гвардії України, Андрейчук Віктор начальник Управління Служби безпеки України у Львівській області, Гресько Валерій начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Дитюк Володимир начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України на Львівській залізниці, Дмитровський Сергій начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області, Загарія Дмитро начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області, Титаренко Олексій директор департаменту з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації та інші.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив головам обласних державних адміністрацій проводити щоденні оперативні наради з представниками силових відомств для координації роботи з безпеки громадян і об'єктів інфраструктури. 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.