Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобілізація

news.bigmir.net

Середа, 28 січня 2015, 15:08

У Сокалі ще один чоловік отримав умовний термін за ухиляння від мобілізації

мобілізація

Мешканець одного із сіл Сокальського району, отримавши повістку, умисно не прибув у визначені час і дату до місця призову та не повідомив про причини неявки для призову за мобілізацією у Збройні Сили України.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської міської ради.

Вироком Сокальського районного суду Львівської області, постановленим 17 січня цього року, 24-річного громадянина визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 336 КК України – ухилення від призову за мобілізацією.

Вказаний мешканець одного із сіл Сокальського району, отримавши повістку, умисно не прибув у визначені час і дату до місця призову, а саме Сокальсько-Червоноградського об’єднаного військового комісаріату, та не повідомив про причини неявки для призову за мобілізацією у Збройні Сили України.

Судом затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, та засуджено останнього до 3 років позбавлення волі з іспитовим строком – 1 рік 6 місяців.

Нагадаємо, що упродовж 2014 року на Львівщині судами постановлено загалом 14 вироків за ухилення від призову на строкову військову службу та ухилення від призову за мобілізацією.

Також цього року Сокальським районним судом Львівської області винесено вирок стосовно 26-річного громадянина, який ухилявся від призову за мобілізацією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.