Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

зупинка

Четвер, 29 січня 2015, 09:43

На зупинках трамвайного маршруту №2 запрацювали інформаційні табло

зупинка

Інформація про трамвайний маршрут №2 вже відображається на спеціальних інформаційних табло, які встановлені на зупинках по цьому маршруту.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові готують систему оповіщення пасажирів щодо прибуття усіх трамвайних маршрутів на головних зупинках міста. Інформація про трамвайний маршрут No2 вже відображається на спеціальних інформаційних табло. Начальник відділу оперативного реагування ЛКП «Львівавтодор» Микола Жолобович розповів, що реалізація контракту між ЛКП «Львівавтодор» та німецькою компанією «Swarco» за підтримки ЄБРР перебуває у фінальній стадії.

Відповідно до контракту планувалось реконструювати міські вулиці та пов’язані з ними мережі, а також покращити інфраструктуру громадського транспорту вздовж трамвайних ліній No 2 та No 6.

Одною з частин контракту, за словами Миколи Жолобовича, було встановлення 24-х інформаційних дисплеїв на найбільш людних зупинках вздовж трамвайних маршрутів No 2 та No 6.

23 дисплеї вже встановлені німецькою компанією «Swarco». Пасажири трамваю No2 вже можуть користуватися на зупинках інформацією про час прибуття трамваю.

Начальник відділу оперативного реагування пояснив, що фінальна стадія реалізації проекту полягає в усуненні деяких неточностей системи та розробці спільного протоколу передачі даних на усіх трамваях, які раніше оснащувались GPS-приймачами компанією «SoftServe» і новим GPS-обладнанням, яке встановлювала компанія «Swarco».

Після завершення усіх робіт та узгодження спільного протоколу, за задумом інженерів, на всіх 24-х дисплеях має відображатись інформація про час прибуття усіх трамвайних маршрутів, що загалом охоплюють весь трамвайний парк Львова.

Він зазначив, що наразі система працює стабільно. Але часом у форс-мажорних обставинах, такі як: затори чи відсутність живлення, збої все ж відбуваються.

Микола Жолобович додав, що подібні інформаційні дисплеї будуть встановлюватись на зупинках по маршруту трамваю, котрий курсуватиме до Сихівського району. Утім, нинішній контракт зі «Swarco» цього не передбачає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.