Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шахрайство

kyiv.comments.ua

Четвер, 29 січня 2015, 13:24

Міліція Львівщини викрила банкіра та страховика, які привласнили по 1 млн грн

шахрайство

Правоохоронці викрили 32-річного керуючого одного із банківських відділень Львова, який без відома клієнтів банку зняв та привласнив їх депозитні кошти на суму близько одного мільйона гривень

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Нещодавно працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили 32-річного керуючого одного із банківських відділень Львова, котрий упродовж 2012-2013 років, маючи доступ та ключі до електронних банківських платіжних систем, без відома клієнтів банку зняв та привласнив їх депозитні кошти на суму близько одного мільйона гривень.

Також Начальника регіонального центру страхової компанії, котрий незаконно привласнив один мільйон гривень, викрили працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області.

Встановлено, що 41-річний зловмисник у минулому році оформив майже 800 договорів (полісів) страхування, проте кошти, які він отримав від громадян, до каси страхової компанії так і не потрапили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.