Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ЖК "Фамілія"

Гал-Інфо

Четвер, 29 січня 2015, 13:40

У Львові почали будувати новий житловий комплекс "Фамілія"

ЖК "Фамілія"

В цьому році розпочалося зведення житлового комплексу «Фамілія», який буде розташований на одній із магістральних вулиць Львова – на вулиці Кульпарківській 230а.

Про це повідомив ZAXID.NET

Першу секцію забудовники збираються здати в експлуатацію вже в третьому кварталi цього року.

До складу ЖК «Фамілія» входять 12 секцій комфортних 12-поверхових будинків, паркінг, безпечний дитячий майданчик та адміністративна будівля.

Розташування житлових будинків у ЖК «Фамілія» гарантує безпеку та затишок у мікрорайоні, а також забезпечує чудове екологічне середовище для усіх власників квартир.

Окрім низьких цін та квартир з сучасним плануванням забудовник пропонує майбутнім мешканцям закриту прибудинкову територію з охороною та захищений дитячий майданчик. А справжньою родзинкою новобудови має стати великий садовий камін, де кожен зможе приготувати смачні страви та приємно провести час з близькими.

У будівництві ЖК «Фамілія» застосовуються найякісніші та безпечні для здоров’я будівельні матеріали, що у комплексі з індивідуальними архітектурними рішеннями для кожного помешкання створює стриманий сучасний імідж новобудови.

«У плануваннях наших квартир передбачено індивідуальний підхід до кожного помешкання, а саме до того як будуть влаштовані ваші перегородки: кухня, ванна кімната тощо. У базовому проекті передбачено розширення, збільшення чи зменшення приміщень за бажанням майбутнього власника житла. Ми вже маємо великий досвід роботи з клієнтами з урахуванням їхніх побажань», говорить архітектор ЖК «Фамілія» Володимир Поріцький.

26 січня поруч із житловим комплексом було відкрито фірмовий офіс продажу. Відтепер усі бажаючі придбати житло у ЖК «Фамілія» зможуть не тільки відвідати будівельний майданчик, побачити на власні очі хід будівництва, а й отримати всю необхідну інформацію стосовно цін, особливостей та переваг у затишному офісі відділу продажу. Чекаємо Вас у гості усією родиною за адресою: вул. Кульпарківська 230А, біля готелю «Гелікон».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.