Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

Середа, 20 червня 2012, 17:10

У Львові п’яні молодики розтрощили вікно у маршрутці

Учора, 18 червня, близько 22.00, троє молодиків, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, розбили вікно у львівській маршрутці. Повідомили в прес-службі ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Одна з пасажирок маршрутного таксі, що курсує між Львовом та сусіднім селом, зателефонувала у міліцію та повідомила, що троє хуліганів, окрім того, що розбили бокове вікно маршрутки, увірвались у салон авто та почали ображати усіх присутніх, використовуючи нецензурну лайку. Один із трійки дебоширів навіть ударив водія в груди, коли той намагався їх утихомирити.

На одній із зупинок громадського транспорту патрульні Личаківського райвідділу міліції затримали горе-пасажирів.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявились 23-річний, 19-річний та 22-річний жителі села Миклашів Пустомитівського району.

Наразі вирішують питання про порушення кримінальної справи за фактом грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та цинізмом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.