Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка

tomat.rv.ua

Вівторок, 3 лютого 2015, 13:55

16-річний хлопець пограбував два магазини у Львові

крадіжка

31 січня до Галицького РВ у Львові звернувся приватний підприємець і повідомив про те, що з його магазину викрали гроші з каси та продукти харчування.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

До Галицького райвідділу міліції, 31 січня, із повідомлення про крадіжку звернувся приватний підприємець, котрий повідомив про те, що з його магазину викрали гроші з каси та продукти харчування.

Крадіжка була скоєння близько другої години ночі.

Встановлено, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 16-річний львів’янин, котрий проник у магазин шляхом віджиму пластикового вікна.

Крім того, працівники міліції встановили, що підозрюваний причетний до скоєння ще однієї крадіжки вже з іншого магазину. Звідти зловмисник викрав гроші у сумі 300 гривень.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.