Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування

tvoemisto.tv

Середа, 4 лютого 2015, 14:53

Міська рада просить не паркуватися у центрі Львова через похорон Андрія Кузьменка

паркування

У зв’язку з прощанням з лідером гурту «Скрябін» Андрієм Кузьменком, Львівська міська рада просить львів’ян та гостей міста не паркувати свої автомобілі у центральній частині Львова

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Водіїв просять поставитись з розумінням до ситуації та зважати на велику кількість охочих віддати останню шану Андрію Кузьменку.

Нагадаємо, прощання з відомим українським співаком, лідером гурту «Скрябін» Андрієм Кузьменком відбудеться сьогодні у церкві Преображення Господнього (вул. Краківська, 21). Домовину з тілом в церкву привезуть о 16.00 год. Усі охочі попрощатися із музикантом зможуть зробити це у церкві Преображення Господнього з 16.00 год. сьогодні до ранку четверга.

У четвер о 09:00 год. у церкві відбудеться Заупокійна Літургія, о 10.45 год. – прощання, після чого процесія вирушить в Брюховичі. Поховають відомого музиканта на цвинтарі в Брюховичах. Наголошуємо, що за бажанням рідних, похорон в Брюховичах – лише для сім’ї. Таким є рішення родини Андрія Кузьменка. Усіх шанувальників музиканта просять до нього прислухатись.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін», загинув 2 лютого у ДТП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.