Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

17tv.com.ua

Четвер, 5 лютого 2015, 09:59

На Львівщині затримали чоловіка, який намагався відкупитися від мобілізації

хабар

Вчора, 4 лютого, у Старому Самборі військовозобов’язаний солдат запасу попросив сприяння у відстрочці від призову за мобілізацією.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівського ОВК.

Під час розмови з військовим комісаром у його кабінеті військовозобов’язаний солдат запасу попросив сприяння у відстрочці від призову за мобілізацією.

"В якості подяки запропонував грошову винагороду. Однак, комісар викликав міліцію. Завдяки оперативним діям представників МВС правопорушника було негайно затримано. Яке покарання чекає на зазначену особу, вже взялись вирішувати правоохоронні органи, однак нагадуємо, що за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (давання хабара) передбачено штраф у розмірі від 500 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією", – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.