Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

птиця

agravery.com

Четвер, 5 лютого 2015, 10:25

На Львівщині найнижчі ціни на овочі та птицю

птиця

Порівняно з іншими областями, на Львівщині найнижчі ціни на птицю та овочі, а найвищі – на олію та молочні продукти. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На споживчому ринку області за даними моніторингу цін на основні продовольчі товари у Львівській області, порівняно з іншими регіонами України, станом на 30 січня цього року зафіксовано найнижчі ціни на птицю та овочі, а найвищі — на олію та молочні продукти. Про це інформує департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА.

За середніми роздрібними цінами на хліб житній, житньо-пшеничний область займає 6 місце серед регіонів України, на хліб з борошна 1 ґатунку – 10 місце.

Порівняно з іншими регіонами України, у Львівській області найнижчими були ціни на птицю (тушки курячі), картоплю, капусту, моркву, буряк та цибулю. За цінами на крупу гречану область на 2 місці, на масло вершкове та свинину – 3 місці.

В області нижчими за середні по Україні були ціни на хліб з борошна 1 ґатунку (10 місце по Україні), на хліб житній, житньо-пшеничний (6 місце), борошно пшеничне вищого ґатунку (16 місце), крупу гречану (2 місце) рис (5 місце), масло вершкове та свинину (3 місце), сир м’який (5 місце), яловичину та сало (9 місце), цукор (9-10 місце), птицю (тушки курячі), картоплю, капусту, моркву, буряк та цибулю (1 місце).

Вищими за середні по Україні були ціни на макаронні вироби (19 місце), молоко (20-21 місце), сметану (21 місце), яйце куряче (17 місце), ковбасу варену першого ґатунку (25 місце), олію соняшникову (23 місце), бензин марки А-95 та дизпальне (23 місце)..

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.