Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://www.liveinternet.ru

Четвер, 21 червня 2012, 09:28

Львів завтра святкуватиме Івана Купала

Завтра, у четвер, 21 червня, у день літнього сонцестояння, на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк «Погулянка», вул. Вахнянина, 29) відбудеться святкування Івана Купала. Початок о 17.00 год. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

Програма вечора буде насиченою: плетіння вінків, спортивні змагання, театралізовані дійства, вогняне шоу, запуск небесних ліхтариків та, звичайно ж, традиційне купальське вогнище.

Організатори події Туристсько-спортивний клуб «Манівці», народний музичний театр-студія «Погулянка», театр «З вулиці на сцену» та фаєр-клуб «Опосуми» запрошують гостей долучатись до свята і приходити у вишиванках. Початок о 17.00, але приєднатись можна у будь-який момент. Вхід вільний.

Програма святкування:                                                                       

17.00-20.00 - плетіння вінків, співи, ігрові поєдинки

20.00-21.00 - інтерактивна імпровізація від театру «З вулиці на сцену»

21.00-22.00 - вогняне шоу від клубу «Опосум», запуск вінків на воду, традиційне купальське очищення вогнем (стрибки через вогнище)

22.00-23.00 - музична феєрія «Мавка» Народного музичного театру-студії «Погулянка» (за Л. Українкою «Лісова пісня») – вперше у Львові сцена буде розміщена на воді

23.00 - запуск небесних ліхтариків

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.