Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

babyblog.ru

Четвер, 5 лютого 2015, 17:04

Комунальній 8-мій міській клінічній лікарні Львова надали гуманітарну допомогу вартістю 55 тис грн

лікарня

У січні цього року у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню міста Львова надійшла гуманітарна допомога від благодійної організації «Заради дітей» з м. Франкфурт-на-Майні. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У січні цього року у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню м. Львова надійшла гуманітарна допомога від благодійної організації «Заради дітей» з м. Франкфурт-на-Майні. Допомога надійшла на загальну вартість 55 тис. грн.

«Це не поодинокі випадки, коли саме завдяки позабюджетним залученням, добрій волі соціально відповідальних людей, медичні установи міста поповнюються новим обладнанням. Ми маємо гарні приклади співпраці міста з різними фондами, громадськими організаціями, приватними особами.

Співпраця благодійної організації «Заради дітей» та Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова триває з 2004 року. За цей час лікарня отримала у вигляді гуманітарної допомоги 170 функціональних ліжок і матраців, більше 5 тис. кг постільної білизни, багато предметів догляду за хворими, рукавиць, перев’язувального матеріалу, дозаторів шприцевих та ін. У 2009 році директор фонду Юрген Юнгнітс та Олівер Зоргер відвідали лікарню.

Будемо сподіватись, що й надалі спонсори бачитимуть наші міські медичні установи надійними партнерами», - зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Цього року у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню м. Львова надійшло 20 стаціонарних ліжок, 20 приліжкових тумбочок, 6 операційних каталок, 7 операційних світильників, сухожарова шафа, 5 теплових випромінювачів, апарат УЗД, 3 наркозні апарати, настільний операційний світильник, світильники для стелі, лампи, матраци для реанімаційних ліжок, палети з операційним матеріалом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.