Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобілізація

slovoidilo.ua

Четвер, 5 лютого 2015, 17:32

На Дрогобиччині з метою мобілізації моніторять депутатські корпуси

мобілізація

З метою мобілізації зроблено аналіз депутатського корпусу Бориславської міської ради.

На черзі депутати Дрогобича, Трускавця, Стебника та решти сіл і селищ Дрогобицького району.

Про це повідомляє Дрогобич Інфо.

Представники громадськості заслухали інформацію військового комісара Дрогобицько-Бориславського об'єднаного районного військового комісаріату Віктора Попова, який розповів, що на Дрогобиччині є багато чоловіків, які добровольцями йдуть захищати незалежність і територіальну цілісність України.

З 20 січня до війська мобілізовано 49 військовозобов'язаних. Багатьом вручили повістки і вони проходять медичну комісію.

Військовий комісар повідомив, що лави армії поповнять депутати місцевих рад та посадовці. З цією метою вже зроблено аналіз депутатського корпусу Бориславської міської ради. Подібна робота буде проведена у Дрогобичі, Трускавці, Стебнику, селах і селищах Дрогобицького району. 

Учасники засідання пропонували відновити призабуті урочисті проводи до армії з квітами і подарунками, запровадити вшанування родин, які відправляють на службу Україні своїх синів, батьків, чоловіків та інші заходи, які б виховували у людей почуття відповідальності за долю України, вдячності її захисникам.

Нагадаємо, свободівець Руслан Кошулинський, та екс-нардепи від ВО "Свобода" Маркіян Лопачак і Олексій Кайда підпали під мобілізацію

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.