Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нарада

прес-служба МВС у Львівській області

П'ятниця, 6 лютого 2015, 11:16

На Львівщині посилено охоронятимуть об’єкти транспортної інфраструктури

нарада

Вчора, 5 лютого, під час спільної наради правоохоронці, представники СБУ та керівники служб безпеки станцій та вокзалів обговорили посилення охорони об’єктів транспортної інфраструктури.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Нарада відбулась під керівництвом начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Дмитра Загарії. Також були присутні заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк, начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, начальник Штабу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун, представники СБ України та керівники служб безпеки аеропорту та автостанцій Львова.

Учасники наради домовились про чітку взаємодію міліції, СБУ та служб охорони вокзалів та станцій, а також розробили систему першочергових заходів, які необхідно провести для того, аби громадяни почували себе в безпеці, а можливості здійснення провокацій чи терористичних актів були усунуті.

В першу чергу сторони домовились про централізовану систему оповіщення громадян про небезпеки та про порядок дій під час виникнення загрози чи виникненні підозри про можливу загрозу. На усіх автостанціях, вокзалах та в аеропорті будуть вивішені відповідні інформаційні матеріали, а диспетчери через гучний зв'язок щогодини повідомлятимуть про це пасажирів.

Для дільничних інспекторів міліції, котрі зараз патрулюють місто спільно з курсантами ЛьвДУВС, будуть внесені зміни у маршрути патрулювання. Тепер ці маршрути обов’язково включатимуть території станцій, вокзалів та аеропорту.

Служби безпеки об’єктів транспортної інфраструктури оперативно інформуватимуть правоохоронців про виявлених підозрілих осіб та предмети, а також надаватимуть матеріали відео фіксації.

До заходів по унеможливленню провокацій та терористичних загроз будуть задіяні наряди патрульної служби міліції, працівники Державної служби охорони та Державтоінспекції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.