Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

всиновлення

ffchildren.org.ua

П'ятниця, 6 лютого 2015, 14:38

Минулого року у Львові всиновили 22 дітей

всиновлення

За 2014 рік судами міста Львова усиновлено 22 дітей. З первинного обліку районів м. Львова за рік усиновлено 19 дітей, в тому числі 2 дитини усиновили громадяни США.

Про це повідомила директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна, передає прес-служба Львівської міської ради.

Впродовж 2014 року 87 дітям надано статус. З первинного обліку відділів у справах дітей знято 110 дітей.

«Основним завданням відділу у справах дітей є влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сімейні форми виховання – усиновлення, під опіку та піклування, в прийомні сім'ї та ДБСТ. Найвищою формою сімейного влаштування дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, є усиновлення», - повідомила директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна.

За рік судами м. Львова усиновлено 22 дітей. З первинного обліку районів м. Львова за рік усиновлено 19 дітей, в тому числі 2 дитини усиновили громадяни США. 

У 2014 році 50 сімей взято на облік потенційних усиновлювачів, знято з обліку 34 сім'ї. Впродовж 2014 року влаштовано під опіку громадян 78 дітей. Загалом, під опікою громадян знаходиться 483 дитини, що становить 80,8%.

Таким чином, станом на 1 січня 2015 року, діти перебувають:

• під опікою громадян – 483 дитини (80,8%);

• в прийомних сім’ях – 19 дітей (3,2%);

• в дитячих будинках сімейного типу – 36 дітей (6,0%);

• в державних закладах інтернатного типу – 44 дитини (7,4%);

• під опікою керівників закладів профтехосвіти та ВНЗ – 7 дітей (1,2%);

• в приватних закладах – 4 дитини (0,7%);

• тимчасово влаштовані до прийняття рішення про влаштування – 5 дітей

Виходячи з вищенаведеного, сімейними формами виховання (опіка, піклування, прийомні сімї, ДБСТ) охоплено 543 дитини, що складає 90,8%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.