Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

panorama-mukachevo.com

Четвер, 21 червня 2012, 10:07

На Львівщині правоохоронці затримали 48-річного «пенсіонера»

Вчора, 20 червня, на Приміському вокзалі Львова, правоохоронці затримали 48-річного мешканця Львівської області, раніше засудженого, у якого вилучили пенсійне посвідчення з явними ознаками підробки, а саме: переклеєна фотокартка. Повідомляє УМВС України на Львівській залізниці.

Також, під час супроводу приміського поїзду №6466 сполученням Чернівці-Коломия при перевірці проїзних документів у пасажирів, на залізничній станції Чернівці-Північні Львівської залізниці було виявлено 63-річного мешканця м. Чернівці. Чоловік пред'явив для безкоштовного проїзду також підроблене пенсійне посвідчення, а саме переклеєна фотокартка.

Дані посвідчення направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України на Львівській залізниці. Проводиться перевірка за статтею 358 КК України «Підробка документів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.