Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

грип, ГРЗ

www.volynpost.com

Вівторок, 10 лютого 2015, 17:40

У Бориславі через ГРЗ призупинили навчальний процес у школах

грип, ГРЗ

Високий рівень захворюваності дітей гострими респіраторними вірусними інфекціями у м. Бориславі призвів до тимчасового призупинення навчального процесу в школах міста.

Сьогодні у Бориславі відбулося тимчасове призупинення навчального процесу в трьох навчальних закладах. Про це повідомляє "Трускавецький вісник".

Згідно епідеміологічних норм, перевищення порогу в 30% зафіксовано в ЗОШ №5, ЗОШ №7 та Бориславській державній гімназії.За даними відділу освіти сьогодні, було проведено повторний аналіз захворюваності учнів в інших навчальних закладах. 

 9 лютого в Бориславі, через високий рівень захворюваності дітей на ГРВІ  зупинку освітянського процесу було оголошено одночасно у 3 навчальних закладах: у школах №1, №3 та №4.

За інформацією прес-служби Львівської ОДА, протягом першого тижня лютого у Львівській області захворіло на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції 13 060 осіб, інтенсивний показник сягнув 51,8 при епідпорозі 143,2. Захворюваність зросла на 25,7%. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.