Радник голови Львівської ОДА «наїхав» на Колєснікова і Львівську залізницю

Четвер, 21 червня 2012, 11:26

Радник голови Львівської ОДА Володимир Цибулько не зміг поїхати зі Львова до Києва на потязі Хюндай, через те, що той відправився на кілька хвилин скоріше. Про це Володимир Цибулько повідомив у своєму блозі

 «Це якась «Х...ня», Борисе Вікторовичу! Саме так – «Хюндайня»!», - написав він.

Володимир Цибулько нагадав, що донецький поїзд також відправився на кільканадцять хвилин скоріше від графіка.

«За дві хвилини, мої триста з чимось гривень перетворилися у сорок з чимось повернення платежу з вини зграйки залізничних функціонерів, на очах яких це знущання й відбувалося. А мої справи в Києві провисли вже не на гроші, а на час, а він як відомо і є основним капіталом публічної особи», - зазначив В. Цибулько.

«Тож, харкнувши мені в обличчя, Львівська залізниця миттєво перетворила мене із пасажира у виборця. Тому, Борисе Вікторовичу, я перестаю ставитися до залізниці я к пасажир, я починаю ставитися до Вас, і Ваших підлеглих, по виконавчій вертикалі, як виборець. Тепер Ви переконуйте мене, що я після подібної «Хундайні» повинен захоплюватися Вашою політичною силою», - наостанок написав він.

Нагадаємо, учора у електропоїзді Хюндай, який віз українських уболівальників з Донецька, поламалися кондиціонери у трьох вагонах, внаслідок чого вагони поїзда стали такою собі «сауною».

Борис Вікторович Колєсніков - віце-прем'єр-міністр України - Міністр інфраструктури України.

Мітки: В Цибулько, Львівська залізниця, Львівська ОДА, Хюндай