Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 12 лютого 2015, 19:58

Ярош вигнав з Правого сектору тих, хто дискредитував Луцака

Окрім депутата Львівської облради Богдана Каспера з лав Правого сектору за дискредитацію лідера осередка  партії на Львівщині Артема Луцака виключено Володимира Москаля та Віталія Сергатюка. 

Про це йдеться у заяві Правого сектору.

"За посібництво у дискредитації одного із засновників руху «Правий сектор», керівника обласної організації Львівщини, керівника штабу 8-ї окремої роти ДУК «Аратта», багаторічного члена ВО “Тризуб” ім. С.Бандери Артема Луцака та керівника ГО «Правий сектор-Захід» Олени Живко, Провід партії «Правий сектор» прийняв рішення виключити з лав організації Володимира Москаля.

Володимир Москаль разом із своїми прибічниками Віталієм Сергатюком та Богданом Каспером впродовж останніх кількох місяців намагався підірвати авторитет вищого партійного керівництва «Правого сектора» та обласного осередку Львівщини, свідомо сіяв розбрат поміж членів організації та перешкоджав її роботі.

І якщо Віталія Сергатюка і Богдана Каспера ще раніше було виключено із «Правого сектора», то сьогодні прийшла черга і Володимира Москаля", - сказано у заяві. 

Нагадаємо, Депутат Львівської обласної ради Богдан Каспер відкинув усі звинувачення Львівської обласної організації Правий сектор у співпраці з ФСБ і пообіцяв, натомість, довести, що саме Луцак є "рукою Москви".

Перед тим Правий сектор повідомив про те, що Богдана Каспера виключено з лав партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.