Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

незаконне будівництво

П'ятниця, 13 лютого 2015, 11:33

Міськрада визнала свою неспроможність зупинити незаконне будівництво

незаконне будівництво

Львівська міська рада чекає від Інспекції Архбудконтролю відповідного реагування на незаконне  будівництво багатоповерхівки на вул. Личаківській, 259, оскільки земельна ділянка є в приватній власності.

Начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич запевняє, що будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Личаківській, 259 ведеться без погодження Департаменту містобудування. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

«Забудовник здійснює на земельній ділянці, яка є у приватній власності,. Наказ департаменту містобудування, на який вони посилались в декларації, що була подана Інспекції Архбудконтролю, є підроблений. Керівник департаменту містобудування однозначно стверджує про те, що він його не підписував. Одна декларація була скасована Інспекцією Архбудконтролю, однак було видано повторну. Станом на сьогодні її також скасовано», - йдеться у повідомленні.

Керівництво міста регулярно звертається до відповідних державних органів з вимогою припинити ці незаконні дії, однак звернутись до суду не може, оскільки будівництво здійснюється на приватній земельній ділянці, і єдиним позивачем у цій справі може виступити Інспекція Архбудконтролю. За фактом підробки документа відкрито кримінальне провадження.

«Ми, на жаль, не можемо звернутися до суду, оскільки будівництво здійснюється на приватній земельній ділянці, і єдиним позивачем у цій справі може виступити Інспекція Архбудконтролю», - зазначила Гелена Пайонкевич.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.