Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

терористична загроза

espreso.tv

П'ятниця, 13 лютого 2015, 13:02

Львів’ян попереджають про терористичну загрозу

терористична загроза

Особовий склад органів внутрішніх справ ГУ МВС у Львівській області перейшов на  посилений варіант несення служби.

При в’їздах на адміністративну територію Львівської області та у місто Львів  виставлені посилені патрулі та зведені блокпости. До патрулювання задіяні працівники ППС, ДАІ, батальйонів міліції особливого та спеціального призначення, придані сили, а також представники громадських організацій. Повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Через систему оповіщення на вокзалах та станціях громадянам   нагадуватимуть про можливі види терористичних загроз та оголошуватимуть детальні інструкції про порядок дій у разі їх виявлення.

У першу чергу громадян закликають  звертати увагу на залишені без нагляду речі. У місцях скупчення людей це можуть бути сумки, валізи, згортки та інші предмети, що не кидаються в очі. У випадку виявлення таких речей не варто самому перевіряти їх. Необхідно повідомити про знахідку працівників міліції або службу охорони, якщо вони поруч. В іншому випадку необхідно телефонувати 102.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.