Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Загарія

mvs.gov.ua

П'ятниця, 13 лютого 2015, 16:26

Загарія та Вольський вже у Львові

Дмитро Загарія

Сьогодні вночі у Львові зустрічали полковника міліції Дмитра Загарію та капітана міліції, комбата «Львів» Ігоря Вольського, які повернулись пораненими із зони АТО.

На адміністративному кордоні Львівської області у Бродівському районі поранених зустрічали керівники служб та підрозділів ГУМВС України у Львівській області.

Заступники начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Руслан Домніцак та полковник міліції Сергій Маруняк, начальник Штабу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун, начальник Львівського міського управління міліції полковник міліції Сергій Зюбаненко та інші, а також дружина Дмитра Загарії Ольга, син, донька та онук.

Повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

«Мені навіть важко розповісти, що я відчувала, коли дізналась з новин по телевізору про ці обстріли під Дебальцевим. Я знала, що мій чоловік там і відразу почала писати йому повідомлення на мобільний. Він довго не відповідав, а коли відписав, текст повідомлення був такий «Поки нормально», і я зрозуміла, що щось сталось. У нас були різні часи – Дмитро колись вже був поранений, проте він ніколи не виказував своїх переживань і завжди оберігав нас від поганих новин», – розповіла дружина Дмитра Загарії Ольга.

Емоцій під час зустрічі ніхто не стримував – були і жіночі сльози радості, і вигуки «Герої!!!», квіти та подарунки.

Від особового складу правоохоронців Львівщини Руслан Домніцак вручив Дмитрові Загарії Біблію.

Далі у кареті швидкої медичної допомоги, під супроводом патрульного автомобіля ДАІ, поранених доставили в одну з львівських лікарень для обстеження.

За словами лікарів, наразі можна впевнено стверджувати, що життю пацієнтів нічого не загрожує.

Нагадаємо, 10 лютого близько 15 години в районі селища Логвиново Донецької області (верхня частина «дебальцівського виступу»), група офіцерів МВС на чолі з начальником ГУМВС України у Львівській області Дмитром Загарією та командиром батальйону «Львів» Ігорем Вольським потрапила у засідку терористів. 

 

«Я хочу усім подякувати. І бійцям на фронті і волонтерам і журналістам – усім. Кожен з нас робить свою важку роботу і разом ми наближаємо нашу перемогу. Хочу згадати усіх героїв, котрі віддали найцінніше, що лише може бути – свої життя у боротьбі за нашу незалежність. Їх  пам’ять буде жити вічно. І найбільше чого я хочу – це щоб держава цінувала простих людей – тих, хто героїчно і віддано робить свою важливу справу і на фронті і в тилу і за нашу свободу не шкодує свого життя», – заявив під час зустрічі полковник Дмитро Загарія. 

фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.