Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підступний лід

www.kaniv.net

Понеділок, 16 лютого 2015, 11:05

З початку року на водоймах Львівщини загинуло 4 осіб

підступний лід

Мешканців Львівщини попереджають про  небезпеку на водоймах: лід втрачає свою міцність, в результаті виникають нещасні випадки.

Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомляє,що  з початку року на водних об’єктах області загинуло четверо осіб, серед них — троє дітей. Це пов’язано з тим, що протягом останніх днів на території області встановилася нестійка погода, яка характеризується зниженням температури нижче нуля вночі та теплою погодою вдень. У такий час лід стає крихким, з кожним днем втрачає свою міцність, тому перебування на крижаному покрові на річках, озерах, ставках і інших водоймах є вкрай небезпечним.

Останній нещасний випадок стався 13 лютого у с. Старява Мостиського району, де 8 річний хлопчик провалився під лід.

Департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації звертається до мешканців області з проханням утриматись від прогулянок (переходу водойм) по льоду. Також у Департаменті закликають батьків не залишати без нагляду своїх дітей, забороняти їм ігри на водоймах у період танення льодоставу. Рибалкам радять утриматися від підлідної ловлі риби.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.