Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

захворювання на ГРВІ

zakarpattya.net.ua

Понеділок, 16 лютого 2015, 13:50

На ГРВІ у Львівській області хворіє понад 17 тис. осіб

захворювання на ГРВІ

За останній тиждень у Львівській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 17 172 осіб.

За інформацією головного управління Держсанепідслужби Львівської області, інтенсивний показник захворюваності  склав 68,1 при епідпорозі 141,8. Відсоток хворих дітей до 17 років становить 59,5%. Повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зросла і кількість госпіталізованих в інфекційні стаціонари на 25,5% порівняно з попереднім тижнем. Станом на 16 лютого, рішеннями надзвичайних протиепідемічних комісій адміністраціями навчальних закладів тимчасово призупинено навчання учнів в десяти загальноосвітніх навчальних закладах, з яких 8 — в м.Бориславі та 2 в Турківському районі.

 У м.Львові за звітний період захворюваність зросла на 17,4%. Кількість хворих склала 6116 осіб з інтенсивним показником 81,4 при епідпорозі 90,7. Питома вага хворих дітей становить 50,6 %. Зафіксовано перевищення епідемічних порогів у віковій групі 3-6 років  та у віковій групі 7-14 років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.