Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

lviv24.at.ua

Вівторок, 17 лютого 2015, 10:36

Посадовці Львівської облдержадміністрації і далі суміщають посади

Львівська ОДА

Заступник голови і два директора департаментів ЛОДА і далі очолюють постійні депутатські комісії.

Голови трьох постійних депутатських комісій Львівської обласної ради: комісії з питань освіти та науки, комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту, комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації і надалі працюють на керівних посадах Львівської облдержадміністрації.

Мова йде про заступника голови Львівської ОДА Юрія Підлісного, директора департаменту охорони здоров’я Богдана Чечотку та директора департаменту з питань екології та природних ресурсів Олексія Балицького.

Як відомо, Європейська хартія місцевого самоврядування не передбачає таких норм.

Також таке поєднання посад викликає певні застереження щодо прозорості процесу виділення та використання коштів, адже цим процесом, фактично, керують одні ж і ті самі люди.

Як відомо, до нещодавно голова Львівської облдержадміністрації звернув увагу на те, що торік на Львівщині не освоєно 20 млн. грн. державних коштів на освоєння будівництва перинатального центру.

Також певні фінансові проблеми, що призводили до акцій протесту, з придбанням витратних матеріалів для проведення гемодіалізу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.