Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 17 лютого 2015, 10:54

У Львові затримали крадіїв дорогих авто

Двох львів’ян чекає покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

9 лютого до правоохоронних органів звернулась 48-річна львів’янка, яка повідомила про викрадення її автомобіля Рендж Ровера. У ході проведених оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили, що викрадений автомобіль знаходиться в гаражі на території одного з львівських гаражних кооперативів. Оперативники взяли гараж під спостереження і невдовзі  затримали там невідомого.

Ним виявився 45-річний львів’янин, котрий перебуває у розшуку в Україні та у Республіці Молдова за вчинення кримінальних правопорушень, зокрема, грабежів. Окрім викраденого позашляховика, правоохоронці виявили у гаражі пристрій для подавлення радіосигналу. 

У одній з квартир, де мешкав затриманий, працівники міліції провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили 50 заготовок до ключів запалювання престижних іномарок (Тойота, Лексус, Рендж Ровер та Шкода), два сканери, більше десяти мобільних телефонів, а також пристрої та обладнання для зламу замків автомобільних дверей та замків запалювання.

Також правоохоронці затримали спільника спільника - 51-річного львів’янина, при якому виявили дванадцять мобільних телефонів та сканер. Чоловік теж перебуває у розшуку ОВС Республіки Молдова за пограбування.

 Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Обидвох підозрюваних тримають під вартою. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.