Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Чемпіонат

poltavska.info

Вівторок, 17 лютого 2015, 14:15

У Львові вперше відбудеться Чемпіонат України зі «Що?Де?Коли?»

Чемпіонат

21 та 22 лютого у виставковому центрі «Південний-EXPO» змагатимуться інтелектуали з усіх областей України, в т.ч. – з Москви та Мінська.

Цього року Львів вперше виборов право приймати Чемпіонат України з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». До участі у ньому вже зголосилося близько трьохсот гравців інтелектуальної гри з усіх областей України, в тому числі Донецької та Луганської, - повідомляє прес-служба ТЦ «Південний».

Окрім цього, у фінальному заліку очікується участь команд з Москви (Росія) та Мінська (Білорусь).

Організатор турніру – українська неприбуткова громадська організація Ліга Українських Клубів – наголошує, змагання такого рівня проходитимуть у Львові вперше. Відтак, місто зможе позмагатись за статус не лише культурної, але й інтелектуальної столиці України.

Як відомо, українська неприбуткова громадська організація Ліга Українських Клубів налічує більше десяти тисяч гравців в усіх регіонах України та вже близько 20-ти років проводить найбільші офіційні турніри Україні з інтелектуальних ігор. 

Організатори турніру висловлюють подяку партнерам заходу: ПАТ «Компанія «Карлсберг-Україна», ТМ «Моршинська», ТМ «Родинна ковбаска», ресторан «Buon Gusto», піцерії «Сім’я», нічному клубу «Sankoff».

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.