Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська обласна рада

Вівторок, 17 лютого 2015, 17:40

Облрада збільшила фінансування військових формувань на Львівщині

Львівська обласна рада

На матеріально-технічне забезпечення військових формувань в обласному бюджеті передбачили 8 млн. 897 тис. грн.

Сьогодні депутати Львівської обласної ради прийняли рішення внести зміни до показників обласного бюджету, які стосуються фінансування Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області на 2015 рік.

При затвердження обласного бюджету на 2015 рік для реалізації цієї програми було передбачено 5 млн. 600 тис. грн.

Однак вчора, 16 лютого, на засіданні комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради було вирішено збільшити фінансовий ресурс програми на 3 млн 297 ти. грн.

Додаткові кошти буде витрачено для забезпечення 17 військових частин, які розташовані на території Львівської області, засобами зв'язку та електростанціями.

Відтак, загальний обсяг коштів, які передбачено на реалізацію Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, становить 8 млн. 897 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.