Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Грибовицьке сміттєзвалище

gazeta.lviv.ua

Середа, 25 лютого 2015, 10:04

На рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища необхідно 213 млн грн.

Грибовицьке сміттєзвалище

Вартість проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища, який планують розпочати вже цього року, становить 213 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У проекті бюджету розвитку Львова пропонується виділити 1 млн грн на розробку комплексного проекту з рекультивації полігону в с. Грибовичі, 4 млн – на власне проект та ще 99 тис грн – на виготовлення технічної документації з вибору інвестора під будівництво сміттєпереробного комплексу та полігону ТПВ. 

Як зазначив начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець, відповідно до проекту і проведеної державної будівельної експертизи, терміни рекультивації Грибовицького сміттєзвалища складають 10 років.

Другим етапом буде питання підписання угоди. Місто планує орендувати у грибовецької громади земельну ділянку та, своєю чергою, інвестуватиме в цю громаду відповідні кошти, у вигляді інвестицій у будівництво доріг, газопроводів, водопроводів, водогонів.с

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.