Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівський трамвай

lwr.com.ua

Середа, 25 лютого 2015, 10:17

Реконструкція електротранспорту коштуватиме місту 27,8 млн грн.

львівський трамвай

Міськрада виділила близько 27,8 млн грн. на капітальний ремонт 10 трамваїв і 10 тролейбусів, середній ремонт 20 трамваїв і 10 тролейбусів та перетворення 6 трамваїв на низькопідлогові.

Про це повідомила прес-служба Львівськлї міської ради.

Майже 43 млн грн з бюджету розвитку міста пропонують виділити у статутний капітал комунального підприємства «Львівелектротранс».

«Зокрема, з цих коштів пропонується виділити 5 млн грн на капітальний ремонт не менше 10 трамваїв, реконструкцію 6 трамваїв під низькопідлогові та середній ремонт ще 20. Окрім цього, у планах – капітальні ремонти 10 тролейбусів та середні – ще 10. Таким чином, йдеться про майже 30% рухомого складу», – повідомив начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець.

На капітальний ремонт колії пропонують виділити 2,1 млн грн. Зокрема, йдеться про вул. Княгині Ольги, вул. Франка, Винниченка тощо. Також «Львівелектротранс» планує провести цьогоріч капітальний ремонт контактної мережі від вул. Сахарова до аквапарку, яку не оновлювали з моменту будівництва, а це більше 30 років. за приблизними підрахунками лише вартість дроту складає 1,5 млн грн.

Також необхідним є капітальний ремонт контактної мережі тролейбуса на вул. Патона-Ряшівська, Кропивницького-Коротка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.