Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

http://p-p.com.ua

Четвер, 21 червня 2012, 15:22

Львівська митниця створила Клуб великих платників податків

Львівська митниця створила Клуб великих платників податків, стати учасником якого може кожен, хто сплачує навіть незначну суму податків, - повідомила сьогодні, 21 червня, під час прес-конференції перший заступник начальника Львівської митниці Ярослава Сподарик.

«Наступного тижня ми підпишемо меморандум. Після цього будемо збиратись разом з платниками податків та обговорювати проблеми чи зауваження, а також будемо проводити консультації по тому чи іншому питанню. Ми запрошуємо усіх платників податків до клубу», - додала Ярослава Сподарик.

Крім того, вона зазначила, що уже в клубі є 60 суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності.

Також Ярослава Сподарик обіцяє, що після підписання меморандуму, його вивісять на кожному пункті пропуску, щоб все більше людей могли з ним ознайомитись, а відтак стати в майбутньому членами клубу.

Нагадаємо, що з початку року Львівська митниця перерахувала до державного бюджету 2 млрд. грн., а це майже на 300 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.