Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

http://www.dobreserce.com

Четвер, 21 червня 2012, 15:26

Олег Канівець стане кандидатом в депутати від Об’єднаної опозиції у Стрийському в.о.

Член правління політичної партії «Громадянська позиція» Олег Канівець стане депутатом від  Об’єднаної опозиції «Батьківщина»  (ООБ) у Стрийському виборчому окрузі. Про це «Варіанти» повідомив голова ЛОО «Громадянська позиція» Теодор Дяків.

 «Це питання сьогодні практично вирішено», – сказав він.

Теодор Дяків поясник, що на користь висунення Канівця говорять дані соціологічних опитувань, згідно яких останній є найбільш рейтинговим кандидатом серед тих, хто претендує на висунення і підтримку ООБ. 

Теодор Дяків також повідомив, що на Львівщині вже розпочалася практична співпраця між партіями – членами ООБ і «Громадянською позицією».

«Я вже зустрічався з керівником виборчого штабу ООБ Степаном Кубівим і ми почали працювали спільно», - сказав Дяків.

Нагадаємо, нещодавно  «Громадянська позиція» підписала угоду про співпрацю з ООБ. До цього часу про свою співпрацю з ООБ, створеної на базі партій «Батьківщина» і Фронт змін, заявили НРУ і ПРП.

Очікується, що угоду про співпрацю з ООБ підпишуть ще декілька опозиційних партій.

Стрийський виборчий округ - №126. Раніше планувалося, що кандидатом від ООб в цьому окрузі буде нардеп Віктор Швець (Батьківщина) або дипломат Ігор Осташ.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.