Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

novyny.lviv.ua

Четвер, 21 червня 2012, 15:49

У Львові в ДТП травмувалась 4-річна дівчинка

У вівторок, 19 червня, на вул. Б. Хмельницького у Львові під колеса автомобіля «Деу Матіс» потрапила 4-річна дівчинка. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередньою інформацією, дитина раптово вискочила з-за припаркованого автомобіля на проїзну частину дороги поза пішохідним переходом та набігла на легковик «Деу Матіс», що їхав цієї миті вулицею. За кермом автомобіля була 51-річна львів'янка.

У результаті аварії, дитина отримала тілесні ушкодження (забій 1-го та 5-го пальців правої стопи). Після огляду лікарів та надання медичної допомоги, дівчинку відпустили додому.

Нагадаємо, впродовж п'яти місяців цього року у дорожньо-транспортних пригодах на Львівщині травмувалось 44 неповнолітніх пішоходи, а двоє дітей загинули під колесами автомобілів.

У більшості випадків винуватцями аварій були водії транспортних засобів. Лише 18 ДТП трапилось через неуважність маленьких пішоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.