Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська митниця

www.varianty.net

Четвер, 26 лютого 2015, 16:43

Львівські митники затримали товарів майже на 5 млн. грн.

львівська митниця

389 протоколів про порушення митних правил на суму 4,73 млн. грн. склали за січень-лютий цього року працівники Львівської митниці.

Про це повідомила прес-служба головного управління ДФС У Львівській області.

Митниками було виявлено 9 порушень за ст. 358 Кримінального кодексу України (підробка документів – транзитні авто) та 3 порушення за ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів).

Також за два місяці зафіксовано 24 митних правопорушення посадовими особами на суму майже 240 тис. грн.

Найбільше таких товарів було:вилучено при порушенні митних правил: продукти харчування – 31,6%; промислові товари – 38,6 %; тютюнові вироби – 17,8 %; зброя – 7 %; транспортні засоби – 2 %; валюта та дорогоцінні метали – 3 %.

Характерним товаром для незаконного вивезення з України до країн Європи залишаються тютюнові вироби. Впродовж цього року виявлено 36 спроб незаконного переміщення через митний кордон України, вилучено 39 947 пачок сигарет, затримано 5 транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.