Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сміттєсортувальна лінія у Золочеві

zolochiv.net

Четвер, 26 лютого 2015, 17:26

У Золочеві єдина в області сміттєсортувальна лінія

Сміттєсортувальна лінія у Золочеві

Близько 100 куб.м. твердих побутових відходів щодня привозиться на єдину на Львівщині сортувальну лінію у Золочеві, яку придбали за кошти приватного інвестора.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Сміттєсортувальну лінію ТзОВ “Еко Баланс Золочів” ввело в експлуатацію в жовтні  2013 року.

Тут відбувається попереднє сортування твердих побутових відходів, пресування та відправлення на вторинну переробку. Органіка вивозиться на полігон ТПВ.

Для цього проекту не було використано жодних бюджетних коштів.

За словами голови ЛОДА Олега Синютки: "Даний об'єкт – це єдиний приклад в області, коли за кошти представників бізнесу була придбана сміттєсортувальна лінія, та того, як ефективно господарює бізнес у сфері поводження з твердими побутовими відходами".

Лінію придбали в Буську, на спільному українсько-німецькому підприємстві “Олнова”, яке займається розробкою, конструюванням, монтажем і введенням в експлуатацію як окремих машин, так і цілих комплексів переробної техніки.

Тут відсортовується близько 10% вторинної сировини. До складу твердих побутових відходів входять компоненти: папір, картон, харчові відходи, дерево, метал  чорний, метал  кольоровий, текстиль, скло, шкіра, гума, взуття, камені, фаянс, пластмаса, зметене сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.