Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

миколаївцемент

aroundguides.com

Субота, 28 лютого 2015, 18:03

ПАТ "Миколаївцемент" випускає цемент трьох видів з сировини ПАТ "Подільський цемент"

миколаївцемент

ПАТ "Миколаївцемент" випускає цемент трьох видів з сировини ПАТ "Подільський цемент", але планує реалізувати інвестиційний проект виробництва цементу сухим способом.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Керівництво ПАТ “Миколаївцемент” планує впроваджувати новий метод виготовлення цементу та  нарощуватиме потужності. Про це йшлося під час поїздки  голови Львівської ОДА Олега Синютки у Миколаївський район, в рамках якої керівник області ознайомився з роботою заводу.

Нагадаємо, з 1999 року ПАТ «Миколаївцемент» входив в склад французької групи «Лафарж». Впродовж 2012-2013 років спостерігалася тенденція до зниження виробництва цементу. З 2013 року ПАТ «Миколаївцемент» став частиною групи Cement Roadstone Holdings (CRH) – міжнародної компанії з виробництва будматеріалів. Компанія зацікавлена в розвитку ПАТ “Миколаївцемент” та залученні інвестицій у підприємство.

ПАТ «Миколаївцемент» найбільше бюджетоутворююче підприємство у Миколаївському районі.

Виробнича потужність підприємства - понад 3,0 млн. тонн цементу в рік. Сировинною базою виробництва є поклади вапняку та глини у кар’єрах, які знаходяться на відстані 8-12 км від підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.