Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бензин

newsoboz.org

Понеділок, 2 березня 2015, 15:18

На Львівщині зафіксовано падіння продажів пального

бензин

У січні 2015 у порівнянні з січнем минулого року продаж бензину, дизельного пального та газу природного знизився в середньому до 20%.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА з посиланням на Департамент екогомічного розвитку, торгівлі та промисловості.

"Спостерігається тенденція зменшення продажу світлих нафтопродуктів в області. Так, у січні 2015 року у порівнянні до січня минулого року продаж бензину моторного в області знизився на 19 %, дизельного пального - на 12 %, газу природного (метану) - на 26%," - йдеться у повідомленні.

У січні 2015 року  через мережу АЗС Львівщини було продано у роздріб світлих нафтопродуктів та газу на загальну суму 476,3 млн. грн.

Водночас, у порівнянні з січнем минулого року у області значно зросла реалізація пропану і бутану скрапленого – на 64 % та становила 1,5 тис. тонн. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.