Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Говерла

hillsidetour.com

Вівторок, 3 березня 2015, 12:54

У Львові стартує «Говерляна-2015»

Говерла

28 березня у Львові розпочнеться традиційне сходження на Говерлу.  

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Туристичний захід «Говерляна-2015» організовує управління молоді та спорту ЛОДА спільно з обласною федерацією спортивного туризму та туристсько-альпіністським центром «Скеля».

Безпосередньо похід-сходження буде здійснюватися зі сторони селища Ворохта Івано-Франківської області ущелиною річки Прут – через Карпатський національний природний парк та урочище «Заросляк».

Учасниками сходження можуть бути особи віком від 14 років, які є прихильниками здорового способу життя, спорту та туризму, бажано з навиками участі у зимових походах вихідного дня. Перед початком сходження кожен учасник отримує інструктаж з техніки безпеки та правил поведінки, а підчас сходження зобовязаний неухильно виконувати розпорядження штабу, інструкторів та членів пошуково-рятувального загону.

Щоб стати учасником, обов’язково треба мати теплий костюм, куртку, шапку, рукавиці, черевики типу «вібрам» з бахілами, запасний змінний одяг, взуття, харчі для споживання у вагоні потяга та в польових умовах, термос з гарячим чаєм, сухофрукти, солодощі.

Індивідуальні заявки на участь у «ГОВЕРЛЯНІ - 2015» та оплата прийматимуться з 2 до 15 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.