Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гірники перекрили дорогу Львів-Ковель

http://www.lvug.com.ua/

Вівторок, 3 березня 2015, 14:35

Шахтарі Червонограда продовжують страйкувати

Гірники перекрили дорогу Львів-Ковель

Сьогодні сотні гірників зібралися на Вічевій площі Червонограда, щоб продовжити акцію протесту.

Про це повідомляє прес-служба ДП «Львіввугілля».

Вимоги шахтарів залишаються незмінними: вирішення проблем у вугільній галузі, погашення заборгованості з заробітної плати, контроль щодо вивезення вугілля з території підприємств, а також недовіра керівництву ДП «Львіввугілля» і міністру палива та енергетики України Володимиру Демчишину.

Наразі ініціативна група гірників-страйкарів у сесійні залі Червоноградської міської ради напрацьовує остаточні вимоги. Серед представників: перший заступник генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов; заступник генерального директора з виробничих питань – директор дирекції з виробництва Андрій Дяченко; заступник генерального директора з правових питань Вікторія Стереченюк та група головних інженерів шахт.

Також профспілковий комітет написав лист до міністра енергетики Володимира Демчишина з вимогою не допустити призначення Ігоря Пиляя на посаду гендиректора ДП «Львіввугілля». Наразі офіційного повідомлення про це призначення на сайті Міненерго немає.

Нагадаємо, вчора протестувальники перекрили дорогу Львів-Ковель в районі Застави (біля повороту на Радехів). Шахтарі блокували шлях всю ніч і наразі не збираються відкривати шлях.

Також пікет шахтарів триває і під стінами Верховної Ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.